Először jelent meg a nyilvánosság előtt új kedvesével Kokó

Kokó box kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonkét év után, egy másik nő mellett ismét megtalálta a boldogságot Kokó, ráadásul végre egy képet is láthatunk a volt boxoló kedveséről.

Mint arról beszámoltunk, 22 év után immár hivatalosan is vége Kokó és Krisztina házasságának. Egyik ismerősük elárulta, hogy a pár a lehető legnagyobb békében mondta ki a válást. Nemrég pedig az is kiderült, hogy Kokó egy 39 éves, titokzatos hölggyel alkot egy párt immár egy éve.

A volt boxoló most végre lerántotta a fátylat kedveséről, akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy Vandának hívják, feltűnően szép, és a Hősök terére is elkísérte kedvesét, amikor rengetegen gyűltek össze, hogy

együtt ünnepeljék a magyar válogatottat.

A Story Magazin szerint az sem kizárt, hogy a pár a jövőben gyereket is vállaljon, mivel Kokó korábban többször is elmondta, nem bánná, ha két fia mellett egy kislánya is lehetne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.