Károly hercegnek elege van Katalin családjából

Forrás: AFP -
Middleton unoka Károly herceg viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nagyon távolinak tűnik az az időszak, amikor még a Middleton család és Károly herceg kapcsolata szívélyes volt. Károly már nem látja szívesen Katalin szüleit, a balhé pedig az unokák miatt tört ki.

Vége a békés időszaknak: Katalin és Vilmos szülei ugyanis már nincsenek olyan harmonikus és baráti kapcsolatban, amilyenben egykor voltak. Károly hercegnek elege lett a Middleton családból, akik egy darabig minden rendezvényen ott voltak, ahol a királyi család is jelen volt.

Forrás: AFP

Károly herceg viszont megelégelte ezt a rendszert, és

kizárta Katalin szüleit az összejövetelekről.

No, nem azért, mert helytelenül viselkedtek, itt kicsinyes bosszúról van szó. Károly szerint ugyanis

Katalin szülei túl sok időt töltenek Saroltával és a kis György herceggel,

míg neki kevesebb idő jut az unokákkal. A Daily Mail szerint már Sarolta születése előtt is terítéken volt ez a téma, de most éleződött ki igazán az ellentét. Károly ugyanis azt szeretné, ha hagyománytiszteletre tanítanák a gyerekeket, és meg akarja mutatni nekik az összes olyan elfoglaltságot, amit ő is űz, és amit a királyi család tagjaként nekik is kell majd.

Károly úgy érzi, hogy a Middleton család nagyon sok időt tölt Györggyel és Saroltával, jóval többet, mint ami méltányos volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.