Kocsis Tibor Mészáros Árpád Zsolt Kefir Kozma Orsi Sztárban sztár Nagy Adri Király Linda Muri Enikő Polyák Lilla Veréb Tamás Radics Gigi versenyző Homonnay Zsolt Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra jókat szórakozhatunk a Sztárban sztár versenyzőin, akik mások bőrébe bújva bizonyítják tehetségüket. Eddig csak sejteni lehetett, hogy kiket láthatunk az ősszel induló műsorban, de nemrég felfedték kilétüket a versenyzők.

A Sztárban sztár mindig is nagy sikert arató műsor volt a TV2-n, nem csoda, hogy újra előveszik. Szeptember 11-én lesz először képernyőn az új széria, amelyben szinte teljesen új neveket láthatunk majd. Sok olyan énekes szerepel az idei epizódban, akikről tényleg nem tudhatjuk, hogy vajon mire képesek.

A TV2 eddig izgalomban tartotta a közönséget, és nem fedte fel a szereplők kilétét, de végre róluk is lehullt a lepel, így már előre tudhatjuk, kikért izgulhatunk idén ősztől. A Sztárban sztárban ott lesz Király Linda, Polyák Lilla, Radics Gigi, Muri Enikő, Kozma Orsi, Nagy Adri, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Tibor, Kefir, Homonany Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.