Meghízott és kissé lelakott külseje lett a Hatodik érzék cuki kisfiújának

Forrás: InterCom -
sztárok Haley Joel Osment Hatodik érzék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haley Joel Osment a Hatodik érzék és az A.I.-Mesterséges értelem sztárja rengeteget változott az elmúlt években. 1999-ben még egy cuki kisfiú volt, mára azonban egy jócskán elhízott színész lett belőle. 

Haley Joel Osment már jócskán felnőtt: elsőre azonban meg nem mondtuk volna, hogy ki ő, hiszen meghízott és hatalmas szakállat növesztett az elmúlt években. Nemrég a férfi az Eric Andre Show-ban járt, ahol bizony nem bántak vele kesztyűs kézzel.

Haley Joel Osment, Hatodik érzék Forrás: InterCom

Ám azon kívül, hogy külsőre nincs csúcsformában, elég sokat dolgozik a színész. Szerencsére nem jutott a drogos gyereksztár, Macaulay Culkin sorsára, hanem forgat, nem is keveset. Minden évben jött ki új filmmel az elmúlt 15 évben, emellett rendszeresen visszatérő szinkronhang a Kingdom Hearts videojátékokban. Játszott a Törtetők mozifilmben, és közös filmre készül egy másik gyereksztárral, Freddie Highmore-rel: a Holding Patterns-ben játszanak együtt.

De íme a videó: így fest most a 90-es évek legvégének imádott gyereksztárja!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.