Ők a legjobban kereső elhunyt hírességek: Michael Jackson az első

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
Prince Elvis Presley híresség Michael Jackson Arnold Palmer Charles M. Schulz David Bowie bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hét évvel a halála után is hatalmas összegeket keres évente Michael Jackson. A néhai énekes a 130 milliárd forintos éves bevételével a Forbes magazin évente felállított listáján ismét az első helyen szerepel.

Zsinórban a negyedik éve uralja Michael Jackson azt a listát, amit az elhunyt sztárok keresetéről állít össze a Forbes magazin. A szerdán nyilvánosságra hozott jegyzék 2015 októbere és 2016 októbere közötti bevételeket összesítette. A pop királyának idei becsült összege rekordnak számít, több mint amennyit bármely híresség a halála után valaha keresett egy év alatt. Összesen 825 millió dollár, vagyis 230 milliárd forint volt Michael Jackson bevétele.

Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Ezzel megelőzte az idén elhunyt Prince-t és David Bowie-t is. A Forbes szerint Michael Jackson idei "keresetének" nagy része az örökösök és a Sony lemezkiadó között márciusban kötött egyezségnek köszönhető. A Forbes-lista második helyén a 2000-ben elhunyt Charles M. Schulz, a Charlie Brown- és Snoopy-képregények alkotója áll 48 millió dollárral (13 milliárd forinttal).

Charles M. Schulz Forrás: leemage

Őt a szeptemberben 87 évesen elhunyt golfbajnok, Arnold Palmer követi 40 millió dollárral (11 milliárd forinttal). Elvis Presley (1935-1977) 27 millió dolláros (7,5 milliárd forintos) bevétele a negyedik helyhez volt elég.

Elvis Presley Forrás: AFP

A pénz elsősorban az egykori sztár turistalátványossággá átalakított gracelandi otthonából származik. A listára két új híresség neve került fel idén, az áprilisban elhunyt Prince az ötödik helyen áll, tavaly október óta 25 millió dollárt "keresett". David Bowie rákbetegségben hunyt el váratlanul januárban, alig néhány nappal nagy sikerré vált új albuma megjelenése előtt. Ám ezzel is csak a 11. helyig jutott 10,5 millió dolláros (2,9 milliárd forintos) bevételével.

Elhunyt a világhírű gördeszkás, modell Dylan Rieder - 28 éves volthttp://www.life.hu/sztarok/20161013-elhunyt-a-vilaghiru-modell-gordeszkas-dylan-rieder-28-eves-volt.htmlDylan Rieder egy elég ismert modell volt, ráadásul profi gördeszkás. A fiú 28 éves korában, komoly betegségben hunyt el. TV + SztárokOrigoSomló Tamás özvegye: „Lett egy másik kapcsolatom, de együtt maradtunk”http://www.life.hu/sztarok/20161013-somlo-tamas-ozvegye-gyongyver-bevallotta-volt-egy-masik-kapcsolata-mig-a-zenesszel-elt.htmlMár négy éve tudták, hogy Somló Tamás menthetetlen, mégsem akarták a nyilvánosság elé tárni a zenész állapotát. Özvegyével, Gyöngyvérrel 24 évig éltek együtt különleges kapcsolatban: akkor is, amikor a nőnek egy másik szerelme volt. TV + Sztárok--Többmilliós végrehajtás indult Bálint Antónia ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-balint-antoniat-ket-millios-karteritesre-itelte-a-birosag-nem-fizetett-most-vegrehajtas-indul.htmlAz egykori szépségkirálynő a Facebook-oldalán sértegette gyermekének apját és annak feleségét. Ezért a bíróság kétmillió forintos kártérítésre ítélte Toncsit. Nem fizetett, most végrehajtást kértek ellene. TV + SztárokOrigoElhagyta gyermekei anyját L.L. Junior: új szerelme vanhttp://www.life.hu/sztarok/20161013-l-l-junior-elhagyta-ket-gyermeke-anyjat-csillat-10-honapja-mar-uj-szerelme-van.htmlMár 10 hónapja nem él együtt L.L. Junior gyermekei anyjával. Az énekes eddig titokban tartotta, hogy a 7 éve tartó kapcsolatuk tönkrement, de állítása szerint mindenkinek jobb így. Ő már meg is találta új szerelmét, akit a gyermekei és egykori párja is elfogadnak. TV + Sztárok--Vége! Curtis elhagyja feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-vege-a-hazassagnak-curtis-elhagyja-feleseget-csillat-a-facebookon-jelentette-be.htmlA rapper a közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy egy év házasság után különválnak útjaik feleségével, Csillával. TV + SztárokOrigoAnglina Jolie drasztikusan lefogyott a válás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161012-anglina-jolie-szineszno-lefogyott-a-valas-miatt.htmlAngelina Jolie-n eddig sem volt súlyfelesleg, sőt, az utóbbi években állandóan arról szóltak a hírek, hogy csontsovány a világsztár. Amióta azonban elindult a válási procedúra, állítólag a szokottnál is soványabb az Oscar-díjas sztár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.