Hónapok óta először lép a vörös szőnyegre Brad Pitt

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Brad Pitt sztárok Allied (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pitt jó ideje kerüli a nyilvánosságot: pontosabban amióta Angelina Jolie beadta a válókeresetet. Ám a sztárnak vannak kötelezettségei; többek között ilyen a szerda esti, Los Angeles-i filmpremierje. 

Hatalmas médiaérdeklődés övezi az Allied című Brad Pitt-Marion Cotillard filmet, aminek szerdai, Los Angeles-i premierjén a színész is ott lesz. Azóta nem mutatkozott nyilvnosság előtt a világsztár, amióta Angelina Jolie beadta a válókeresetet, és amióta az FBI nyomoz utána gyermekbántalmazási ügyben. A munka azonban munka - Bradet minden bizonnyal szerződés kötelezi, hogy meg kell jelennie a bemutatón.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Az azonban borítékolható, hogy a sztár nem fog interjút adni, és valószínőleg nem is lesz túl jó formában.

Az Allied című filmet azért is övezi hatalmas médiaérdeklődés, mert a forgatáson állítólag izott a levegő Brad és Marion Cotillard között. És bár azóta kiderült, hogy Marion állapotos, az apa pedig a színésznő kedvese, és nem Pitt, csitultak a kedélyek, de azért biztosan sokan kíváncsiak majd arra, hogyan is fest a vásznon a két A-listás filmcsillag - együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.