Sarka Kata elárulta, mire van szüksége

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata ágy szelfi smink nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata előszeretettel mutatja meg rajongóinak, hogyan néz ki smink nélkül, ahogy ezúttal is tette. Rögtön az ébredés után készített egy szelfit és azt is elárulta, hogy mi az, ami szükséges számára az ébredéshez.

Kisimultnak és boldognak látszik Sarka Kata, annak ellenére, hogy a minap lett volna a válóperük Hajdú Péterrel, csakhogy egyikük sem jelent meg. Így az életük ugyanúgy megy tovább, mint ahogy eddig.

Ébredés után fotózta magát Sarka Kata Fotó: Mudra László/Origo

Kata pedig nagyon úgy tűnik, hogy elégedett ezzel a helyzettel, legalábbis legutóbb feltöltött fotóján ez látszik: a sztár rögtön az ébredés után készített szelfit a rajongóinak. A követői természetesen áradoztak Kata szépségéről, a sztár pedig azt is elárulta, hogy őt mi ösztönzi arra, hogy kikeljen az ágyból és mi az, ami nélkül nem tudja elképzelni a reggeleit.

Hoppá! Mégsem válik Sarka Kata és Hajdú Péter

Négy és fél hónapja tarta Sarka Kata és Hajdú Péter kálváriája, ami úgy tűnik hamarosan lezárul: happy end lesz a vége. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.