Megható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeink

Sarka Kata Rubint Réka Facebook Kasza Tibor Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. 

Schobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Kasza Tibi, Kulcsár Edina – és a sort a végtelenségig folytathatnánk – szinte minden percben a nagy nyilvánosság előtt élik a magánéletüket. Tudjuk róluk, hogy éppen mit ettek, hol jártak, mennyire szerelmesek, micsoda boldogságot okoztak nekik szeretteik, vagy éppen mitől szomorodtak el vagy min háborodtak fel. A töméntelen mennyiségű posztírás közben pedig néha az ő kezük is megszalad a klaviatúrán, és meghatónak szánt, de valójában kicsit vicces írásművek születnek.

"Nincs olyan, hogy az én vérképem és a te vérképed... Csak olyan van, hogy a mi vérképünk..."

Cikkünk ötletét például Kasza Tibi bejegyzése adta, amit persze értünk, de így leírva mégis kuncogtunk egy kicsit. (Manónak természetesen a lehető legjobb vérképet kívánjuk, vagyis tökéletes vérképet kívánunk a párnak.)

"Ő olyan hűséges marad szeretetében, ahogy a nap kitart az útján az égen..."

Az éppen válófélben lévő Sarka Kata posztja sem (hogy a témánál maradjunk) kutya. Hajdúné bejegyzését természetesen az állatbarátok vadul lájkolták. Mi is odáig vagyunk az állatokért, de nem tudunk szó nélkül elmenni eme retorikai túlzás láttán.

És íme, Katától még egy gyöngyszem:


"Néha terápia csak elmondani valamit, vagy kiírni magadból"

Az érzelmek húrján senki nem tud jobban játszani Schobert Norbinál. A fitneszguru semmit nem bíz a véletlenre, a megható(nak szánt) posztokat csak úgy falják a követői, de folyamatos témát szolgáltat az ellentábornak is. Norbi a leggyakrabban a Réka iránti szerelmét énekli meg, amit persze többnyire asszonykája sem hagy válasz nélkül. Íme, az elérzékenyülés egyik pillanata:

Norbi posztja hosszúra sikeredett, de ha nem lenne elég, íme egy következő:

Üzenet Rékának

"Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Mert félek, hogy nem látlak többé
Mindent Te jelentesz nekem
Nem hittem, hogy több vagy mint az Élet

Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Nem tudom az út Nélküled milyen
Látni akarlak, érezni a végtelenig
Hinni akarom, hogy mehetek Veled még

Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Óvni akarlak a Kicsikkel az idők végéig
Ha mégsem lehetek már melletted
Tudnod kell, hogy helyed van itt

Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Búcsúznom kell, hogy újra lássalak
Visszajövök, bízz még bennem
Hinni akarom, hogy szerelmünk örök"

"Elkísérlek Téged az élet olykor rögös, ám rengeteg tanításával kikövezett útján..."

Nemhiába nagy a szerelem, a szóvirágok terén Rubint Réka semmivel sem marad le hites urától. Bejegyzéseinek se szeri, se száma, így bevalljuk, választásunk véletlenszerűen esett az alábbira.

"Azért születünk erre a világra, hogy az álmainkat valóra váltsuk..."

Egy jó kis közhelyért Kulcsár Edinának sem kell a szomszédba mennie:

Szerinted érzelmesek vagy túl csöpögősek celebjeink bejegyzései?



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.