Sebestyén Balázsnak nem megy a kávéfőzés

Forrás: Fb / Morning Show -
Reggeli Show Sebestyán Balázs kávéfőző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hinné az ember, hogy a rádiós műsorvezetés nehezebb, mint egy automatán működő kávégép használta, de kiderült, hogy mégsem. 

Sebestyén Balázs azért megvívott már néhány csatát az életben, legutóbb például a Morning Show védelmében állt ki, rengeteg alkalommal adott hangot a véleményének.

Sebestyén Balázsnak gondot okoz a kávéfőző használata Forrás: Fb / Morning Show

Televíziós szereplései során is általában egy talpraesett, ércelődő, jó humorú, határozott jellemű férfi hangulatát kelti, így soha nem gondoltuk volna, hogy olyan mindennapi dolgok, mint például a kávéfőzés, gondot jelenthet neki.

Mégis napvilágra került a Reggeli Show közösségi oldalán egy videó, amelyen láthatjuk, hogy Balázs kollégái, többek között Vadon Jani is értetlenül áll a helyzet előtt. Balázs először nem rak poharat a kávéfőző alá, másodszor pedig egy fele akkora poharat választ, mint amilyen mennyiségű kávét főzött.

A végén inkább csendben elkullogott, de amit a pulton ott hagyott maga után, az több, mint vicces.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.