Így gyászolja a sztárvilág George Michaelt

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
halál gyász George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában, békésen érte a halál George Michaelt, mindössze 53 évesen. Az egész világ gyászolja az énekest, aki rengeteg slágerrel kápráztatta el a rajongóit. Mindenkit lesújtott, hogy távozott a legenda.

Nem boldog a karácsony: George Michael halála a legtöbb sztárt nagyon érzékenyen érintette, és ledöbbentette. Az énekes mindössze 53 évesen hunyt el, valószínűleg szívelégtelenség okozhatta a halálát. Külföldön és Magyarországon is lesújtotta rajongóit, barátait, és a zenésztársait a legenda halála, mindenki megható szavakkal búcsúzik az énekestől.

George Michaelt gyászolja a sztárvilág Forrás: MTI/Kollányi Péter

Elton John sokkos állapotba került az énekes halálhíre után. "Elvesztettem egy szeretett barátomat, a legkedvesebb és legnagylelkűbb embert és briliáns művészt" - írta a többi között a zenész, aki a család felé is kifejezte együttérzését.

"Búcsúzom tőled barátom. Újabb csodálatos művész hagyott itt minket" - írta Madonna, aki egyben azt is közölte, alig várja már, hogy vége legyen 2016-nak.

Bryan Adams is megosztotta megdöbbenését. Az énekes szerint George Michael túl fiatal volt ahhoz, hogy itt hagyja a földi világot.

Robbie Williams is kifejezte, mennyire szomorú az énekes halála miatt. "Istenem, ne. Szeretlek George, nyugodj békében" - írta az énekes.

Rob Low is megható sorokkal emlékezett meg a legendáról. "Megadatott nekem az a szerencse, hogy ismerhettem George Michaelt a 80-as években. Angyali hangja volt. Most már a menybéli kórusban énekel" - fejezte ki szomorúságát a színész.

David Guetta is úgy gondolja, hogy George Michael túl korán távozott.

A hazai sztárok is megemlékeztek az énekesről. Bereczki Zoltán is hatalmas veszteségnek tartja az énekes halálát. "Kevés művész volt olyan erős hatással rám, mint George Michael! A '87-ben megjelent Faith c. albumát ma is rendszeresen hallgatom. Sokszor voltam koncertjén, ahol mindig lenyűgöző volt! Emlékszem, a Queen emlékkoncerten ő volt az egyetlen a rengeteg világsztár közt, aki nem vérzett el a választott dallal... rengeteg, rengeteg baromi jó zene, ami még eszembe jut...! Faith, Father Figure, Different Corner, One More Try, Kissing A Fool, Freedom '90, Listen Without Prejudice, Sexual Freak, Jesus To A Child, Last Christmas... és még mennyi sok, sok, sok dal! Nagy veszteség! Nyugodjék békében" - írta a színész Facebook-oldalára.

Szinetár Dóra is megemlékezett a legendáról, szerinte is nagy veszteség érte a világot.

Ördög Nóra is gyászolja az énekest. Facebook-oldalán szűk szavűan emlékezett meg George Michaelről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.