Milliókra perelik A klinika Udo Brinkmannját: ügynökének felejtett el jutalékot fizetni

A klinika Udo Brinkmann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori ügynöke indított pert a nagy nőcsábász ellen. A klinika című sorozat Udo Brinkmannja ugyanis a vád szerint nem fizetett jutalékot. Ez akár 25 ezer eurójába, vagyis több mint 7 millió forintjába kerülhet. 

Mindenki emlékszik A klinika című sorozat sztárjára. A szívtipró színész Udo Brinkmannt alakította a telenovellában, és rengeteg nő szívébe lopta be magát. Sacha Hehn felett azóta már eljárt az idő, de még mindig népszerű, sokszor szerepel reklámokban. Az egyik ilyen üzlet miatt perelik most a színészt, ugyanis egykori ügynöke szerint a megkötött egyezség után elfelejtett neki jutalékot fizetni.

A klinika Udo Brinkmannját milliókra perli ügynöke

Veronika Ebisch 25 ezer euróra pereli ezért a színészt, ami átszámítva 7,6 millió forint. A sztár azonban nem akar fizetni. A Bild Magazinnak adott nyilatkozata szerint ugyanis az üzletet ő kötötte meg, az ügynöke a tudta nélkül tárgyalt róla, és csak a ő elérhetőségéért keresték meg Veronikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.