Hoppá! Egy fotón Kasza Tibi és a Másnaposok sztárja

fotó Másnaposok Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi! Nem gondoltuk volna, hogy Kasza Tibi még a Másnaposok sztárjával is fényképezkedni fog.

Ahogy azt már a Life.hu is megírta, Kasza Tibi és kedvese Manker január elején Amerikába utazott kipihenni a tavalyi év fáradalmait. A tavalyi Thaiföldön tett látogatás után úgy gondolták, hogy ez a helyszín merőben más élményeket fog adni a számukra.

Rengeteg fotót tesznek közzé az utazásukról a követők a nagy örömére. Andi Floridában készült bikinis képe például majdnem felrobbantotta az internetet, de a Las Vegasban készült fotójától is többen elolvadtak, amin egy szexi fehérneműben pózol.

Tegnap szintén Las Vegasból jelentkezett be a pár, ám ezúttal humorosabbra vették a figurát: Tibi boldogan pózol a Másnaposok című film sztárjával, az Alan Garnert alakító Zach Galifianakis-szal.

Természetesen a képen szereplő férfi nem a valódi színész, hanem egy imitátor, de mindenesetre megtévesztésig hasonlít az eredeti karakterre, főleg ebben az öltözékben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.