Várkonyi Andrea jó barátnője Bochkor Gábor exe, Dobó Kata

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Dobó Kata Várkonyi Andrea Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea úgy tűnik, nem féltékeny típus, ugyanis férje exeivel is jóban van. Dobó Kata például nagy barátnője, még négyesben is összejárnak.

Bochkor Gábornak szerencséje van a párjával, Várkonyi Andreával, ő ugyanis nem egy féltékeny típus. Kevesen viselnék el például az exet az új kapcsolatban, de Andreának ezzel sincs problémája. Ő jóban van Bochkor Gábor volt szerelmével, mondhatni, igazi barátnők. Dobó Katával – aki jelenleg Zsidró Tamással alkot egy párt – Bochkort is kibeszélik, és ha alkalom adódik rá, akkor négyesben is összejárnak.

Várkonyi Andrea szereti Dobó Katát, akkor is, ha jártak Bochkor Gáborral régen Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nekem vannak Gábor exei között olyanok, akikkel én kifejezetten barátnői viszonyban vagyok. Nem titok, például Dobó Kata. Mindenki tudja, hogy ők együtt jártak régen, nekem Kata pedig nagyon jó barátnőm. Sőt, intenzíven jelen volt az életemben, amikor Gáborral összejöttem. Katával meg is beszéltem sok mindent Gáborral kapcsolatban. Nekem nincs ezzel problémám.

Most vagyunk, és én vagyok ott. Ő pedig valamikor volt. Engem az sem zavar, ha ők kettesben beszélgetnek, szoktak is telefonálni.

Én is beszélek Katával, sőt, összejárunk párral társaságban. Én magam hívtam meg Gábor születésnapi bulijára" – mesélte Várkonyi Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.