Zimány Linda elmondta, miért szakított Kedves Ferenccel

Forrás: RTL Klub -
Zimány Linda Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikknek adott interjút Zimány Linda, aki vasárnap először lép A Nagy Duett színpadára Nagy Gergő oldalán. A csinos modell kivételesen most arról is beszélt, hogy miért szakított Kedves Ferenccel.

Linda elárulta, hogy még nincs túl a milliárdos vállalkozóval, Kedves Ferenccel való szakításán. "Nagyon szeretjük egymást, csak kissé bonyolult lett körülöttünk minden. Sokat jelentünk egymásnak" – mondta a modell. Állítása szerint kapcsolatuknak azért lett vége, mert megrekedtek, ütköztek az érdekeik: "Két erős egyéniség vagyunk, mind a ketten a saját érdekeinkhez ragaszkodtunk, és nem léptünk tovább."

Zimány Linda elárulta, miért szakítottak Kedves Ferenccel Forrás: RTL Klub

Az újságíró kérdésére elmondta, hogy szerinte nem mindig az esküvő és a gyerekvállalás a megoldás, ha egy kapcsolat zátonyra fut. Linda nem az a típus, aki beleugrik ilyenekbe, de természetesen vágyik arra, hogy férjhez menjen. A Nagy Duett a lehető legjobbkor jött az életében, mert így elfoglalja magát. Közben pedig gondolkodik, hogy hogyan tovább, és az sem árt, ha kicsit hiányoznak egymásnak. Linda ugyan kapcsolatukat most lezártnak tekinti, de soha nem tudhatja, mit hoz az élet, soha nem mondja, hogy soha.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.