Aranyélet (sorozat) Ónodi Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter idén is megkapta a televíziós újságíróktól a legjobb színésznőnek járó díjat az Aranyélet Jankájának alakításáért. A rajongók viszont teljes erőbedobással szidják a karakterét.

Ónodi Eszter a Borsnak elmondta, hogy imádta ezt a szerepet játszani, de a rajongók szemében ő a sátán.

Ónodi Eszter karakterét utálják a nézők Forrás: EVA/Eva

"Az előző évadban csak egy szimpla, negatív karakter voltam. Idén a nézők, az Aranyélet-rajongók szemében én vagyok a sátán, a megtestesült gonosz. Ennek hangot is adnak a sorozat Facebook-oldalán különböző indulatos bejegyzésekben. De hát ez a dolga ennek a karakternek. Valószínűleg tudatos forgatókönyvírói fordulat volt, hogy az Anger Zsolt játszotta Hollós Endre karakterét megszerettetik a nézőkkel, majd egy adott ponton súlyosan elbánok vele. Ez nyilván nagyon sok embernél kiverte a biztosítékot. Annak azért örülök, hogy egy kis százaléktól eltekintve tudnak különbséget tenni a karakter és köztem" - mondta a színésznő a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.