Prince Jackson Michael Jackson emlékezés tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Prince Jackson igazán tiszteletre méltó formáját választotta annak, hogy megemlékezzen 2009-ben elhunyt édesapjáról.

Michael Jackson halála mindenkit megrendített, nem csoda, hogy a gyerekei sem tudják túltenni magukat egykönnyen az eseményeken. A sztár legnagyobb fia például nemrég formabontó módját választotta a megemlékezésnek.

Ugyan egy időben kérdéses volt, hogy vajon tényleg a popkirály-e a fiatal férfi vér szerinti édesapja, de Prince azt is felvállalta, hogy bármi is az igazság, ő egész életében Michaelt fogja vér szerinti szülőjének tartani.

Úgy tűnik, ezek nem csak kimondott szavak voltak a 20 éves férfi szájából, hiszen egy gyönyörű tetoválást készíttetett a híres édesapjáról. A vádlijára felvarrt alkotás a legendásan közismert testtartásában ábrázolja Michaelt, két angyalszárnnyal a hátán.

Thanks @dermagraphink for sittin 9hrs with me for such an incredible and beautiful tattoo. I will be posting more of this

Prince Jackson (@princejackson) által megosztott bejegyzés,

Michael Jackson lánya állítja: meggyilkolták a popsztárt

Paris Jackson állítása szerint a popsztár halála előre megtervezett gyilkosság volt. A fiatal lány szerint Michael többször is utalt arra, hogy vannak néhányan, akik nem szívesen látják őt élve. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.