Marsi Anikó megmutatta a lábait

Forrás: TV2/Mokka -
Mokka Marsi Anikó láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények asztala mögött Marsi Anikó formás lábait nem sokszor láthatjuk, éppen ezért volt különleges alkalom, amikor Demcsák Zsuzsa unszolására a Mokkában megmutatta ezt a testrészét.

Marsi Anikó a félmaratonra készül, ennek apropóján volt a Mokka stúdiójában. Így szerette volna ösztönözni az embereket a mozgásra, és egészséges életmódra. Amellett, hogy Ónodi Eszterrel együtt elmondták, miért is jó futni, más dolgok is kiderültek Marsi Anikóról a reggeli műsorban, mégpedig az, hogy nagyon formás lábai vannak.

Marsi Anikó kénytelen volt megmutatni a lábait Forrás: TV2/Mokka

"Szeretnélek megkérni, hogy végre, a szerepedből kilépve, tehát a Tények stúdiójából kilépve, a lábadat mutassuk meg" - szólította fel Marsi Anikót Demcsák Zsuzsa arra, hogy álljon fel. "Zsuzsi, én ennél sokkal jobban élvezem, amikor ti vitatkoztok egymással" - mondta a Tények műsorvezetője, de nem volt választása, ennél a pontnál még a rendező is beszólt a stúdióba, így aztán Marsi Anikó kénytelen volt felállni, és megmutatni a lábait.

Marsi Anikó fel is állt, hogy jobban megcsodálhassa mindenki a lábait Forrás: TV2/Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.