Jacob Collier feldolgozás Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi egyre magasabbra ívelő karrierjét már nem csak hazánkban, hanem külföldön is elismerik. Íme egy újabb ékes bizonyíték.

Radics Gigi fiatal kora ellenére egyre nagyobb hírnévre tesz szert: már egy ideje keresett énekesnőként él, aki A Dal 2017 legjobb négy előadója közé is bekerült. Nemrég egy fergetes koncertet is adott, ahol Caramel volt a sztárvendég.

A 35 éves Fonogram-díjas énekes nagyon büszke a fiatal lányra, hiszen egy külföldi sztár is felfigyelt a tehetségére, sőt, fel is dolgozta az egyik dalához készült videóját.

Radics Gigi elindult a világhír felé? Forrás: Radics Gigi

"Az internetnek köszönhetően egy magyar énekesnek is minden esélye megvan arra, hogy befusson akár egyetlen pillanat alatt. Jacob Collier feldolgozta Gigi dalát, ez nagyon nagy dolog! Ez a srác is úgymond a „semmiből" jött, az internetre kezdte el feltöltögetni a zenéit, és most kapott az első lemezéért kettő darab Grammy-díjat" - mesélte lelkendezve Caramel.

"Amióta elkészült a videó, nagyon sok visszajelzést kaptam, főleg külföldről, hiszen zenei berkekben felfigyelnek arra, ha Jacob valakivel feldolgozást készít. Amerikából, Angliából, sőt még Indiából is kaptam üzenetet. Jacobbal kölcsönösen tiszteljük egymást, csodálatosnak tartom a páratlan hallását és azt, hogy szinte nincs olyan hangszer, amin ne tudna játszani" - vallotta be Gigi a Borsnak.

Caramel a negatív kritikát sem rejti véka alá

Caramel nagy tapasztalattal rendelkező előadó, ezért nem csoda, hogy sok esetben kikérik a véleményét. Akkor is, ha ez esetleg nem éppen kecsegtető a szóban forgó személy számára...Olvass tovább itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.