Görbe Nóra hitelcsapdába került, de már visszafizette a kölcsönt

Fotó: Polyak Attila - Origo -
hitel Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nehéz helyzetben volt Görbe Nóra, méghozzá a devizahitel miatt. A színésznő küzdött a felvett kölcsönnel. A megjelent híresztelésekkel ellentétben viszont sikerült visszafizetnie.

Görbe Nóra évekkel ezelőtt vett fel devizahitelt, svájcifrank-alapút. Rengeteg híresztelés jelent meg az életükről, hiszen sokakhoz hasonlóan nekik is nagy nehézséget okozott a megemelkedett törlesztőrészletek kifizetése, de ennél jóval sötétebb képet festett helyzetükről néhány sajtó, például azt írták, hogy el kellett árverezni a házukat, ami nem igaz.

Görbe Nóra a hiteléről beszélt Fotó: Polyak Attila - Origo

"Egyetlen bank sem vitte el a házamat. A mai napig a biatorbágyi ingatlanban élek, ami közös volt a férjemmel. Nem tudom, hogy ezt ki és miért írta le, de egy szó sem volt igaz a hírekből"mondta a Ripostnak Görbe Nóra, aki hozzátette, hat évvel ezelőtt fizették vissza az utolsó részletet.

Görbe Nóra megszólalt férje haláláról

Az elmúlt években élte át élete legnehezebb időszakát Görbe Nóra: férje rákbeteg lett, és sajnos hiába küzdött 6 éven keresztül a kórral, hiába tettek meg mindent a gyógyulásáért, az egykor életerős férfi a színésznő szeme láttára sorvadt el. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.