Jolly kiesett, de új stílussal tér vissza - Videó

Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán -
Hódi Pamela TV2 A Nagy Duett Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hétvégi A Nagy Duett című műsor Jolly és Hódi Pamela kiesésével zártult, a páros férfi tagja egyáltalán nem szomorú. Úgy érzi, mindent megtettek, és ezután sem adják fel. Sőt a mulatós sztár a műsor után egy teljesen új oldalát is szeretné megmutatni a közönségnek...

A No Roxa áj című sláger előadója nem adja fel, a műsor után is szórakoztatni szeretné közönségét, ám ezentúl nem csak a jól megszokott mulatós zenével, hanem egy merőben más stílussal, a regetonnal. Erről mesélt kiesése után a Life.hu riporterének.

Hódi Pamela és Jolly estek ki A Nagy Duettből

A Nagy Duett negyedik adásában jóformán több rossz produkciót láthattunk, mint jót. A műsor zenei szerkesztői bizony feladták a leckét a nézőknek, nehezen lehetett szavazni a gyengébbnél gyengébb produkciókra. Egy párosnak azonban most is távoznia kellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.