Demcsák Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit meglepett a hír, amikor Demcsák Zsuzsa hosszú évek után befejezte pályafutását a TV2-nél. Akkor azzal indokolta döntését, hogy a családi biznisszel szertene foglalkozni. Most viszont újra képernyőn van a sztár...

Sokat elárul a Mokka egykori műsorvezetőjének legutóbbi posztja, melyhez sejtelmesen csak ennyit írt:

"Komoly témáról forgatunk..."

Azt sem titkolta el, hogy az MTVA-nál szorgoskodik, ugyanis egy hasteggel ezt is közölte rajongóival. Vajon átigazolásról van szó és ezentúl a csinos sztárt a királyi tévé képernyőjén láthatjuk viszont? Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

9 év után távozott a TV2-től Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa az üzleti életben folytatja, valamint a családi vállalkozásban van rá szükség, ami egyre több idejét emésztette fel a műsorvezetőnek. Ezért döntött a távozás mellett. Kilenc év után búcsúzik a TV2-től.

Nagy Ervin dicséretet vár Andy Vajnától a Kincsem miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170518-nagy-ervin-dicseretet-szeretne-andy-vajnatol-a-kincsem-miatt.htmlNagy Ervin személyében nem volt biztos Andy Vajna, nem őt akarta a Kincsem főszereplőjének. A színész szerint most, hogy ilyen sikeres a film, illene bocsánatot kérnie. TV + Sztárok--Eva Longoria terhes? Gömbölyödő hassal fotózták le http://www.life.hu/sztarok/20170518-eva-longoria-hasa-egyre-gombolyodik.htmlNemrég olyan fotók kerültek napvilágra a Született feleségek sztárjáról, amik komolyan elgondolkodtattak minket: a híres színésznő terhes? TV + Sztárok--Ennyi volt? Hujber Feri visszavonul?http://www.life.hu/sztarok/20170518-hujber-ferenc-visszavonul.htmlÚgy tudni, Hujber Ferenc egy időre elvonul a nyilvánosság elől. TV + SztárokOrigoGaál Noémi miatt rúgták ki Onyutha Juditothttp://www.life.hu/sztarok/20170518-gaal-noemi-miatt-maradt-allas-nelkul-onyutha-judit.htmlOnyuta Juditot másodszor rúgták ki kolléganője, Gaál Noémi miatt.... TV + SztárokOrigoExek az Édenben: Exek Zsuzsi őrülten féltékeny Bernirehttp://www.life.hu/sztarok/20170518-exek-zsuzsi-orulten-feltekeny-bernire.htmlAz Exek az Édenben lassan a végéhez közelít, nem csoda, ha tetőfokára hág a feszültség a játékosok között. Zsuzsit például megszállta a zöld szemű szörny, és nagyon nehezen bírt az indulataival.TV + SztárokOrigoEzért aludt előadás közben Mészáros Árpád Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20170517-meszaros-arpad-zsolt-bevallotta-miert-aludt-eloadas-kozben.htmlMészáros Árpád Zsolt kellemetlen helyzetbe került: először a kínos baki miatt, aztán pedig az ezzel járó felelősség miatt is. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.