Kolléganője lopta meg Molnár Anikót: Fotó!

rablás Molnár Anikó szépségszalon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó megdöbbentő esemény áldozata lett: az egyik kollégája berendezést lopott a sztár szépségszalonjából.

Az egykori Nagy Ő a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, mely szerint az egyik volt kollégája meglopta őt. Illetve egész pontosan a sztár tulajdonában álló szépségszalon néhány berendezését vitte el. A nő ugyanis 2 hónap után úgy távozott a szalonból, hogy

elvitte a függönykarnist és a függönyöket is.

Anikó természetesen megdöbbent a történéseken, és a közösségi oldalán is elmesélte az eseményeket:

"Amikor a "kolléganőd" 2 hónap utan minden előzetes bejelentés nélkül úgy távozik a szalonból, hogy elviszi magaval a karnist és a függönyt is, majd a telefonba azt mondja, hogy azokat ő vette, arra nem tudok mást mondani, mint hogy SZÁNALMAS... Nyilván 3 éve karnis és függöny nélkül léteztünk. Köszönöm Istenem, hogy megszabadítottál egy igazi, nagybetűs, korrekt EMBERTŐL"

Molnár Anikó szexi fotózást vállalt

Szakember segítségével vette fel a harcot a pluszkilókkal Molnár Anikó: sikerrel. Az egykori Nagy Ő egyre vékonyabb. Anikó büszke arra, hogy milyen sokat fogyott, úgyhogy ismét elvállalt egy fotózást, ahol alig viselt magán valamit, amit itt meg is nézhetsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.