terrorcselekmény London Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy Liptai Claudia, úgy Tóth Vera is Facebookon osztotta meg gondolatai a szombat esti londoni terrortámadásról. Az énekesnő mélyen megrendült a történtek miatt. 

"Mindig hálát adtunk azért, hogy a Jóisten nem egy háborús övezetbe szánta sorsunkat, emiatt sokszor imádkozom, hálálkodom még ma is. Szívem azóta is ebben a meleg, biztonságos érzésben dobog. Ma reggel nagyon megrendültem. Urrá lett rajtam a halál, a félelem és az általános biztonságérzetem sem a megszokott. Gyorsan fel kellett ráznom magam" - írja Vera a bejegyzésében.

"Nem vagyok hajlandó gyűlölni. Nem fogják nálam elérni azt, hogy azt a melegséget örökre elfeledtessék velem, ami gyermekkoromban belém költözött. Nem fogok utálni, utálkozni, nem akarok félni, nem akarok azért egyedül maradni, családalapítás nélkül, mert rettegek, hogy a gyerekem nem jön haza az iskolából, vagy egy koncertről, nem adom meg azt az örömet a terroristáknak, hogy egy örökké szorongó, feszültséggel élő emberré alakuljak" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.