vallomás Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi jelenleg az egyik legsikeresebb közösségi médiát birtokló magyar sztár, akinek nem mellesleg televíziós műsorai és énekesként fellépései is vannak. Kimondhatjuk, hogy jól megy neki a szekér, ám nem volt ez mindg így...

A Nagy Duett vicces kedvű mentora ezúttal a hot! Magazinnak igen komoly és őszinte interjút adott arról, mit is jelent számára a siker, a pénz és a hírnév. Bár Tibi jelenleg az ország egyik legsikeresebb sztárja, nem felejtette el, milyen az, amikor nagy szegénység van otthon...

"Tudni kell rólam, hogy roppant szegény családból származom. A bátyámban, és bennem annak ellenére, hogy az édesanyám mindent megtett értünk, rendkívül erős létbizonytalanság alakult ki.

Jelenleg nem félek a holnaptól.

Azt akarom elérni, hogy nekem és a családomnak sose kelljen félnie attól, hogy mit hoz a következő nap."

Kasza Tibi: "Minden nap köszönetet mondok az éleetmért" Forrás: TV2

"Minden nap köszönetet mondok az életemért. Amíg az egészségem közbe nem szól, addig nem szertenék visszavonulni a médiából. Imádom, amit csinálok, az álmaimat élem"

Egymilliárd forintot ér Kasza Tibi Facebook-oldala

Kasza Tibi nagyon aktív a Facebookon, majnem egy millió követője van, akikkel minden nap aktívan kommunikál. Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő elárulta a Blikknek, hogy mennyit ér a showman Facebook-oldala.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.