Dér Heni fürdőruhás képéről hiányolják a melleit a rajongók - Fotó!

Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni sok más sztárral együtt megkezdte a fürdőruhás képek posztolását, de rajongóinál nem aratott osztatlan sikert a fotó. Hiányolják a melleit.

Dér Heni éppen Horvátországban piheni ki az év fáradalmait, mostanában a tengerparton, napozással tölti minden idejét. A rajongói előszeretettel figyelik a nyaralásról feltöltött képeket, de legutóbbi fotója nem aratott osztatlan sikert, pedig Heni fürdőruhában van a képen! Az énekesnő néhány kommentelőtől csúnya kritikát kapott!

Dér Heni korábbi képén is a melleire koncentráltak a rajongók Forrás: Instagram/Dér Heni

A hozzászólok ugyanis Heni melleit hiányolják a fotóról, amin egy testéhez simuló, fekete fürdőruhában látható. Az egyik rajongója konkrétan meg is kérdezte az énekesnőtől, hogy „Hol a cicid?”, míg egy másik sokkal durvább beszólást engedett meg magának. „Először azt hittem, egy férfi van a képen” - írta az egyik hozzászóló. Szerencsére azért vannak bőven olyan követői is, akik megdicsérték az énekesnőt, aki rengeteget edz azért, hogy ilyen alakja legyen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.