Sztárok és gusztustalan szokásaik: Katy Perry folyamatosan pukizik

Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2017 Dave J Hogan/Dave J Hogan -
szokás sztárok gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek csak a vörös szőnyegen tűnnek tökéletesnek, valójában azonban igazán gusztustalanok, de csak otthon, ahol senki nem látja őket. Katy Perry például folyamatosan pukizik, de van olyan celeb is, aki nem hajlandó fürdeni, vagy éppen nem mos kezet vécézés után. És ezek bizony az A-listás sztárok, Brad Pitt és Christina Aguilera is gusztustalan olykor!

Brad Pitt

Brad Pitt Forrás: AFP

A színész nagyon elfoglalt, és bizony nem mindig jut elegendő ideje arra, hogy magával foglalkozzon. Ezalatt nem a manapság népszerű és divatos énidőt értjük, hanem az annál sokkal alapvetőbb szükségleteket. Brad Pitt például nem tud mindig időt szakítani a zuhanyzásra. Egy film forgatásán vallotta ezt be kollégájának, és neki is javasolta, hogy használjon popsitörlőt, ha nem tud lefürdeni.

Megan Fox

Megan Fox Forrás: Frazer Harrison / Getty Imges North America / AFP

A dögös színésznő maga is bevallotta, hogy vele borzalmasan nehéz együtt élni, ugyanis egyáltalán nem rendszerető. Soha nem takarít, a ruháit pedig csak úgy szétszórja a lakásban mindenhol, és természetesen ott is hagyja. Ezek azonban még talán elviselhetőek, de az is kiderült, hogy nem húzza le a vécét maga után, akkor sem, ha a nagydolgával végzett.

Katy Perry

Katy Perry Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2017 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Az énekesnő soha nem a visszafogottságáról volt híres, de mindennek van határa. Katy Perry ugyan sokszor nevetteti meg a rajongóit, de azt be kell vallani, hogy ő nem az intelligens humorú hírességeket képviseli. Korábbi férje egyszerűen úgy nyilatkozott róla, hogy ő egy igazi pukigyár, amit Katy Perry is elismert. Egyszer a Twitterre is kiírta legnagyobb problémáját: "Annyira fáradt vagyok, hogy pukizni sem tudok".

Jessica Simpson

Jessica Simpson Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

A színésznőnek is lenne mit tanulnia a fogorvosától, ő ugyanis egy műsorban bevallotta, hogy nem mos mindennap fogat. Nemhogy kétszer nem, de egyszer sem. Pedig javasolt reggel és este elvégezni ezt a 3 perces műveletet, de Jessica Simpson inkább szájvizezik helyette, mert nem szereti, ha túlságosan sikamlósak a fogai!

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Sokan imádják Jennifer Lawrence-t, mivel egy laza, ugyanakkor gyönyörű és tehetséges színésznő. Azonban személyes higiéniából elkelne neki némi továbbképzés. Egy műsorban ugyanis kiderült, hogy a szépséges színésznőnek bizony undorító szokása van. Jennifer szinte soha nem mos kezet vécézés után, és ezt nem is szégyelli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.