#Anikó Show tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan helyzetek, amelyeket még nézőként is kínos megélni. Na, ez pont ilyen: Videó!

Nádai Anikó műsorába különféle témákkal és eseményekkel érkeznek vendégek. Legutóbb olyan emberek szerepeltek a műsorban, akik "színpadra születtek", és híresek szeretnének lenni. Nos, láthattunk rappereket, énekest, hastáncosokat és egyéb csemegéket, bár

az élmény inkább sokkolóan szórakoztató volt, mint élvezetes.

Volt talán egy-két olyan produkció, amiben fantáziát láttunk, de többnyire csupa olyan elképzelés jelent meg a képernyőn, amit többnyire a zuhany alatt szoktunk előadni. Titokban, a négy fal között. Okkal.

De volt olyan is, aki szándékosan csinált viccet magából. Például az a férfi, aki nagyanyónak öltözve sepregette a stúdió padlóját, mindezt táncolva, ritmusra.

Röhögőgörcsben tört ki Nádai Anikó

Az Anikó #show stúdiójában hatalmas röhögés tört ki, még Nádai Anikó, a műsorvezető sem bírta féken tartani magát. Nem is csoda, ezt mi sem bírtuk rezzenéstelen arccal végig nézni: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.