Nagyon fiatalon veszítette el a szüzességét Vastag Csaba: Videó!

Vastag Csaba Kasza Tibi Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és Vastag Csaba vendégeskedtek Kasza Tibi műsorában. Mindkét énekesről kiderült egy két újdonság.

A két fiatal énekes kellő lazasággal vágott bele a játékba, de amikor érzékeny témákra terelődött a szó, már egyikőjük sem volt annyira bevállalós. Kiderült, hogy Viktor 16 évesen veszítette el a szüzességet, de nem a megszokott módon:

"A csopaki part mellett volt egy ilyen nagy áram doboz. Így zúgott- búgott. Szóval hogyha én nem tudok szikrát okozni, akkor majd a..." - mesélte viccesen Viktor.

Majd ezután nem kiderült, hogy Csabának is van ám a tarsolyában érdekesség, ő ugyanis mindenkit megelőzve, mindössze 12 volt, mikor először létesített szexuális kapcsolatot. Nagy nevetés tört ki a stúdióban, mert a fiúk szerint amíg ők mindenféle játékokkal játszottak, addig Csabi valami egész más dologgal szórakoztatta magát.

Erdélyi Mónika kiosztotta Kasza Tibit: Videó!

Aprócska nézeteltérésbe keveredett Erdélyi Mónika és Kasza Tibi, de a sztáranyuka nem bízta a véletlenre a dolgot: könyörtelen egyenességgel mondta bele Tibi arcába a véleményét - Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.