Nicki Minaj fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy jól megkomponált szelfi aranyat ér, de minimum 1 millió 70 ezer lájkot, ha Nicki Minajról van szó.

Nicki Minaj csak látványos csizmáját akarta megmutatni a rajongóinak, ám követőit kicsit sem érdekelte az énekesnő legújabb színpadi lábbelije. Mindenki Nicki Minaj alakját és persze fenekét figyelte a friss fotón.

A menő énekesnőnek nincs szerencséje. Hiába szeretné mostanában a csodálatos cipőit mutogatni, valami mindig eltereli ezekről a figyelmet. Legutóbb például egy latexruhával.

Stick a fork in ya self. Ur dun

Nicki Minaj (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Szerelmesen csókolózik Kim Kardashian és Kanye West - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-szerelmesen-csokolozik-kim-es-kanye.htmlHamarosan megszületik a harmadik gyermekük, és láthatóan a West-Kardashian házaspár között láthatóan most is dúl a szerelem. TV + Sztárok--Kábítószer látható Kim Kardashian fotóján? http://www.life.hu/sztarok/20170712-kim-kardashiant-kabitoszerezessel-vadoljak.htmlKim Kardashian nemrég egy igen csak szexis fotót villantott a Snapchaten, csak arra nem volt felkészülve, hogy a követői olyanok, akár a detektívek... TV + Sztárok--Édesanyjuk életét mentették meg a Kardashian lányok - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170529-edesanyjuk-eletet-mentettek-meg-a-kardashian-lanyok.htmlNem mindennapi felvétel került fel Khloé Kardashian közösségi oldalára. Így készültek fel a lányok az édesanyjuk megmentésére. Videó! TV + SztárokOrigoNicki Minaj saját terhesfotóval parodizálta Beyoncéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-nicki-minaj-terhesfotoval-parodizalta-ki-beyoncet.htmlHatalmas hírt jelentett be nem is olyan rég Beyoncé az Instagram-oldalán: ikrekkel várandós. A sztár egy fotót tett közzé, ami sokaknak nem tetszett. Nicki Minaj is beszólt Beyoncénak egy saját terhesfotóval. TV + Sztárok--Nicki Minaj szülinapos: dögös fotóval ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161209-nicki-minaj-turks-and-caicos-szigeten-lazul.htmlNicki Minaj is öregebb lett egy évvel: a szülinapos celeb mesés helyen piheni ki az elmúlt 34 év fáradalmait. TV + SztárokOrigoVan egy fotó, amit Nicki Minaj biztosan leszedetne az internetrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20140915-nicki-minaj-fenekerol-elonytelen-foto-keszult-a-fashion-rocks-rendezvenyen.htmlLehet, hogy eljutunk addig a pontig, hogy Beyoncé után Nicki Minaj is csak saját fotósokkal dolgozik, hogy mi a szépségcenzúrán átment képekkel találkozhassunk. Igaz, akkor nem csodálkozhatnánk rá a rappernő műfenekére. Nem úgy, mint most!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.