Nem vette át a bírósági végzést Hujber Ferenc

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt Hujber Ferire saját felesége hívta ki a rendőröket. Kiderült, nem először került sor ilyen jellegű családi perpatvarra. Kényszerítés gyanúja miatt kezdett el nyomozni a rendőrség, ám végül kábítószer birtoklásának vétsége lett a vád...

Hujber Feri nem vette át a hivatalos bírósági végzést, így nem tudja, milyen ítélet született ügyében, amire egyébként tárgyalás mellőzése nélkül került sor - állítja a Bors.

Hujbert nem vette át a bírósági végzést Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Lehet, hogy csak apró időhúzás, de biztos vagyok benne, át fogja venni .Még három alkalommal viszi majd ki a postás Hujberhez az ítéletét tartalmazó levelet, és amennyiben harmadszorra sem veszi át, kézbesítettnek minősül – mondta dr. Bacsek György, aki hozzátette, hogy a kézbesítéstől számított nyolc napja van Hujbernek a tárgyalás megtartását kérni, ha nem ért egyet a döntéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.