Nikki Reed bombaformában van egy hónappal a szülés után - Fotó!

Forrás: Instagram/Nikki Reed -
Nikki Reed szülés Ian Somerhalder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nikki Reed és Ian Somerhalder közös gyermeke egy hónapja született meg, és a színésznő máris bombaformában van! Szinte felháborító.

Nagy öröm érte Ian Somerhaldert és Nikki Reedet egy hónappal ezelőtt: meglátta a napvilágot a szerelmesek első közös gyermeke. A sztárpár azóta nem sok fotót posztol, és a gyermeküket természetesen még nem mutatták meg, pedig mindnekit érdekel, milyen gyönyörű csemetéje született az Alkonyat színésznőjének és a Vámpírnaplók színészének.

Nikki Reed és Ian Somerhalder gyermeke egy hónapja született meg Forrás: Instagram/Nikki Reed

Addig is, Nikki Reed legalább azt megmutatta, hogy ő hogyan fest mostanában, és azt kell mondjuk, hogy döbbenetesen. Szinte igazságtalanság, hogy egy hónappal a gyermeke születése után máris ilyen remekül néz ki, ráadásul akrobatikus mutatványokra is képes!

Titokban férjhez ment Bordán Lili, Amerikában élő magyar színésznő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-titokban-ferjhez-ment-bordan-lili.htmlMindenkit meglepett az Amerikában élő Bordán Lili egyik Instagram-posztjával: bejelentette, hogy titokban férjhez ment! TV + Sztárok--Singh Viki várja, hogy férfi énekest alakítson a Sztárban sztárban - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-singh-viki-varja-hogy-ferfi-enekest-alakitson-a-sztarban-sztarban.htmlSingh Viki is szerepelni fog az ősszel induló Sztárban sztár új évadában, és izgatottan várja a kihívásokat. Természetesen azt is, hogy milyen lesz majd férfiként! TV + SztárokOrigoVilágsztárok, akik széttrollkodták a hétköznapi emberek képeit - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-vilagsztarok-akik-szettrollkodtak-a-hetkoznapi-emberek-kepeit.htmlTökéletes képet nehéz készíteni, de ezek az a hétköznapi emberek megpróbálták. Arra azonban nem számítottak, hogy épp egy világsztár fogja széttrollkodni a képüket, emi így lett igazán zseniális! TV + SztárokOrigoMagánéleti válságáról vallott Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-gor-nagy-maria-maganeleti-valsagarol-vallott.htmlMa már nem látszik rajta, de volt egy sötét időszak Gór Nagy Mária életében. Válása után mélypontra került. Azt sem bánta volna, ha meghal. TV + Sztárok--Megmutatta barátnőjét Rácz Gergő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-megmutatta-baratnojet-racz-gergo.htmlBoldog párkapcsolatban él Rácz Gergő, de barátnőjét eddig még soha nem láthattuk. Most végre megmutatta! TV + SztárokOrigoLefagyasztja petesejtjeit Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-lefagyasztja-petesejtjeit-novak-heni.htmlA Jóban Rosszban egykori színésznője komoly lépésre szánta el magát: azt tervezi, hogy lefagyasztattja a petesejtjeit! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.