Várkonyi Andrea új lehetőséget kapott - Videó!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Várkonyi Andrea Fem3Café
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea imádja saját műsorát, és nem retten meg az új feladatoktól sem. Nemsokára egy másik szerepben is kipróbálhatja magát: a Fem3Café műsorvezetője lesz.

Várkonyi Anrea meghatározó arca a magyar tévézésnek, legtöbben a Tények műsorvezetőjeként ismerték meg őt. Ugyan a híradózástól már elbúcsúzott, a tévézés világát nem hagyta el. Elkezdte saját műsorát, a Micsoda Nők!-et, és most ismét új feladatban tűnik majd fel, bár számára ez a terep sem ismeretlen.

Várkonyi Andrea új lehetőséget kapott Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A Fem3Café műsorvezetője lesz, és már nagy erőkkel készül a hétfői első adására, de azt tudni kell, hogy van már ilyesmiben tapasztalata: Szegeden ugyanis 8 évig vezetett hasonló magazinműsorokat! Elárulta, hogy a pszichológiai és egészségügyi témák állnak hozzá a legközelebb, de minden iránt tud lelkesedni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.