Kellemetlen baki történt Diana esküvőjén

Forrás: Lord Patrick/Lichfieldcourttey RR Auction -
esküvő Diana hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik leghíresebb esküvőjét annyi szempár követte nyomon, ahány csillag van az égen. Ám ennek ellenére is sikerült elrejteni az emberek elől valamit a nagy napon. 

Ahogy azt már sokan tudják, mindössze 12 találkozó után mondta ki a boldogító igent Károly herceg és Lady Diana. A mindent elsöprő szerelem elképesztő gyorsasággal tarolt, pedig Károly eredetileg nem is Dianának udvarolt, hanem a nővérének, Lady Sarah McCorquodale-nak.

Noha a házasságuk enyhén szólva sem volt tökéletes, és túlságosan hosszú életű sem, az esküvői szertartásuk nagyon romantikusra sikeredett. Több, mint 750 millió ember követte nyomon őket a nagy napon, éppen ezért nem csoda, hogy Diana rettegett, amikor megtörtént az a bizonyos kis malőr...

Szerencsére senki sem vette észre az aprócska hibát Forrás: Lord Patrick/Lichfieldcourttey RR Auction

Már minden készen állt arra, hogy a menyasszony az oltár elé lépjen: a smink, a frizura és a ruha is a helyén volt, már csak egy kis parfüm hiányzott. Ám amikor Diana magára fújta a kellemes illatot, véletlenül lecsöpögtette vele a ruháját, amin egy éktelen folt keletkezett.

Az utolsó pillanatban már nem volt mit tenni, igyekezett fátyollal, virággal, vagy a kezével eltakarni a foltot, míg meg nem száradt - írta meg a Mirror.

Így reagált Diana halálára Harry herceg: Videó!

Harry herceg mindössze 12 éves volt, mikor elveszítette az édesanyját. A fiú teljesen össze volt zavarodva, sok mindent nem értett a halálesettel kapcsolatban. Ez nem is meglepő, hiszen felnőttként is nehéz megbirkózni egy ilyen traumával. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.