Bálint elárulta, hogy miért távozott a Survivorból

Forrás: RTL Klub -
Bálint Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint őszintén mesélt arról, hogy miért hagyta ott a Fülöp-szigeteket. Elmondása szerint már az első pár napban tudta, hogy nem fogja bírni. 

A dombóvári fiatal ember több problémával is küzdött a szigeten, amiktől az idő haladásával egyre jobban szenvedett. Valakinek való egy ilyen műsor, de most már tudjuk, hogy Bálint nem ez a típus. Elmondása szerint már a játék elején tudta, hogy nem fogja bírni:

"Már a negyedik éjszaka tudtam, hogy nem fogom lelkileg bírni; hiányzott a barátnőm, folyamatosan rá gondoltam, és aggódtam érte, hogyan boldogul itthon. Emellett pedig olyan szinten éheztem, mint azelőtt soha életemben. Nekem szükségem van húsra, nem tudok salátákon élni!"

Bálint szerint jó döntést hozott a távozással Forrás: RTL Klub

Azt is elárulta, hogy mit gondol a Survivorban megismert társairól, akik véleménye szerint nem minden esetben olyanok, mint amilyennek mi nézők látjuk őket:

"Szimpatikus és őszinte lányként gondoltam rá ez idáig. Ma már tudom, hogy keveri a lapokat és összegubancolja a szálakat, igazi rosszindulatú pletykafészek. Akiben nem csalódtam, hiszen mindig is tudtam, hogy nem egyenes ember, az Iliász. Igazi álszent, aki gyengébbekkel akarja körbevenni magát, én viszont nem hagytam magam. Feri volt a legjobb barátom, rá ma is fateromként tekintek, és bár lelkiekben nagyon hasonlítunk, a fizikai erőm nem elég ehhez a játékhoz, nem úgy, mint neki. Nem vagyok a Survivorbe való" - írta meg a Blikk.

Survivor Tamás akár embert is ölt volna

Új taggal bővült az Iban törzs a Survivor című műsorban. Tamás egy igazi kemény pasi. A harmincéves férfi hat évet töltött a seregben. Először vízimentőként kezdte, de végül a katonaság felé vette az irányt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.