Katalin és Vilmos fasorral őrzik magánéletüket a kíváncsi tekintetek elől

Forrás: AFP/Paul Ellis -
Katalin hercegné Vilmos herceg biztonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család nagyon sok pénzt költ a biztonságuk megőrzésére, ám Vilmos és Katalin más utat választott. Ők olcsóbb módszerhez folyamodtak.

A korábbi jelentések szerint évente 100 millió fontot is elkölt a királyi család arra, hogy biztonságban legyen minden tagja. A közel két tucat előkelőséget a nap 24 órájában óvják az őreik, 2010-ben nagyjából ezer tiszt védte a különböző házakat és palotákat. Katalinnak és Vilmosnak is fontos a biztonság, és mivel nemsokára eggyel többen lesznek, egyre fontosabb lesz.

Katalin és Vilmos mindent megtesznek biztonságukért Forrás: AFP/Paul Ellis

A pár azonban nem akart még több drága őrt fizetni, egy sokkal olcsóbb módszerrel próbálják távolt tartani maguktól a kíváncsi tekinteteket: fasorral. A páros nagy ügyet fordít arra, hogy szép és sűrű fák öleljék körül a házukat, hogy senki ne nyerhessen betekintést az életükbe. Korábban még egy repülésmentes övezet is volt felettük, ezzel is a biztonságukat és nyugalmukat szerették volna biztosítani - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.