Az Exek az Édenben Dia végleg szakított hűtlen kedvesével

Norbi és Dia Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az Édenben is viharos volt az együttlétük, ezt csak fokozta Norbi bizonytalansága, akiről nem mindig lehetett tudni, hogy melyik lányt hülyíti éppen: Diát, aki elsőként esett ki, vagy exét, aki a játék végéig partnere volt.

Norbi fogadalmat tett szerelmének, Diának, hogy a műsor végén megkeresi őt és ott folytatják kapcsolatukat, ahol a játékban abbahagyták. Kíváncsian várták a rajongók, vajon az éden menő fiúja betartja-e az ígéretét.

Dia és Norbi a műsorban, még ölelkezve Forrás: Viasat3

Az álompár tavasz óta élt együtt, viszont Norbi hűtlensége kiverte a biztosítékot Diánál. „Már régebben is mondták, hogy megcsal, de azt hittem, csak rosszat akarnak nekünk. Eleinte tagadott, aztán találtam egy női hajgumit az alsónadrágjai között, de még így sem ismerte el, hogy mással volt. Végül az egyik lány, akivel megcsalt, átküldte a beszélgetésüket, amelyben Norbi áthívta őt a közös otthonunkba. Egyértelmű volt, hogy hazudott"- mondta Dia a Blikknek. A lány azonnal elköltözött a közös albérletből, most ismerősöknél húzza meg magát egy ideig.

Így néz ki Nagy Ervin kislánya, Lola: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-igy-nez-ki-nagy-ervin-kislanya-lola.htmlNagy Ervin kislányával és új szerelmével ünnepelte 41. születésnapját, természetesen fotó is készült a nagy eseményről. A színész kislánya nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk. Lola már kész hölgy! TV + SztárokOrigoNem lesz vezetékneve Katalin és Vilmos harmadik gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-nem-lesz-vezetekneve-vilmosek-harmadik-gyermekenek.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják, és már bizonyára erősen gondolkoznak a keresztneveken. Szerencsére azonban van, amin nem kell törniük a fejüket. TV + Sztárok--Kiadja könyvét a leszbikus magyar színésznő volt szeretője: ekkor jelenik meghttp://www.life.hu/sztarok/20170927-kiadja-konyvet-a-leszbikus-magyar-szineszno-volt-szeretoje.htmlTavaly nyáron derült ki, hogy egy ünnepelt magyar színésznőnek családja és gyermeke mellett titkos leszbikus kapcsolata volt. A kidobott szerető tálalt ki, és könyvet is ígért, ami hamarosan megjelenik! TV + SztárokHódi Pamela visszaköltözött édesanyjáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170927-hodi-pamela-a-szakitas-utan-visszakoltozott-anyukajahoz.htmlÚgy tűnik, Hódi Pamela és Berki Krisztián hosszú ideje tartó huzavonája véget ért: végleg szakított a celepár. TV + Sztárok--Prostiként keresi kenyerét az X-Faktorban feltűnt Nicolehttp://www.life.hu/sztarok/20170927-prostikent-keresi-kenyeret-az-x-faktorban-feltunt-transzvesztita.htmlAz X-Faktor most futó szériájában feltűnt egy másságát nyíltan vállaló, nőnek öltözött férfi, aki kiakasztotta a mentorokat: nem tud énekelni. A Titanic betétdalával próbálkozott a fiatal lány, ám az ítészek egyértelműen nemet mondtak rá. Kiderült, hogy a bolti pénztárosként dolgozó Nicole, szexmunkásként is dolgozik. TV + SztárokOrigoEzért olyan szigorú Shane Tusup http://www.life.hu/sztarok/20170926-edzoi-szigorarol-vallott-shane-tusup.htmlShane Tusup őszintén mesélt arról, hogy milyennek látja a mindennapokat edzőként. Bevallotta, hogy bizony olykor szigorra van szükség, ha az ember nagy álmot akar elérni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.