Ács Beatrix megszelídít akár egy traktort is: fotó

fotó Pintér Tibor Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotót osztott meg a közösségi oldalán Ács Beatrix: egy piros traktoron pózol. 

Bizonyára sokan emlékszünk még Ács Beatrixra, aki kínos helyzetbe hozta egykori kedvesét, Pintért Tibort, mikor egy közös interjú során az exéről áradozott. Innentől kezdve többen is követni kezdték Beát, aki egyébként teljesen más embernek érzi magát, mióta beállt nála a klinika halál.

A modellként is tevékenykedő lány egy videóban a testét borító hegeit is megmutatta, amelyek egy műtét következtében kerültek oda. Ezzel azt szerette volna erősíteni, hogy habár ez szerinte sokszor nem látszik, ő is egy ugyanolyan hétköznapi ember, mint bárki más.

Most pedig egy újabb gyöngyszemet villantott, ami szintén az előbbi üzetetet hivatott alátámasztani: egy piros traktoron pózol, és elmondása szerint nagyon büszke rá, hogy modellként és bloggerként sem felejtett el traktort vezetni, vagyis őrzi a gyökereit.

Ács Beatrix a párja miatt magyarázkodik

Közös fotót posztolt a szerelmével Ács Beatrix, ám a kép alatti kommentek és megjelent újságcikkek egy része miatt ismét magyarázkodásba kezdett.
A posztot pedig el is távolította az oldaláról. Facebook bejegyzésében magyarázza, mikor és melyik férfi mellett volt boldog...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.