Vállai Krisztián, az X-Faktorból kiesett énekes beszámolt arról, hogyan zajlik a válogató

X-Faktor Vállai Krisztián válogató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vállai Krisztiánt Puskás Peti küldte haza az X-Faktorból, az énekes pedig úgy döntött, bemutatja a nézőknek, milyen is valójában a tehetségkutató forgatása. Leszögezte, nem akarja a műsor rossz hírét kelteni, mindössze az igazságot mutatja be.

Az X-Faktorból kiesett Vállai Krisztián a Facebook-oldalán mutatta be, hogyan is zajlik igazából egy válogató, ugyanis amit az emberek látnak az az ő bevallása szerint a felvett anyagok mindössze 1 %-a.

még magát a produkciót sem hagyják végigénekelni még azokkal sem, akik továbbjutottak már a mentorházba.

Vállai Krisztiánt Puskás Peti küldte haza Forrás: Facebook/Krisztián Vállai Singer

1. „A tábor első feladata a csoportos feladat volt, a Halott pénztől kellett a Van valami a levegőben című számot előadni, nagyjából egyenlő arányban felosztva hármunk között" – mondta, hozzátéve, hogy sem neki, sem a csapattársainak nem volt ez egy ismerős dal. Leszögezte, hogy ezzel nincs is gond, mert

a feladat célja, a csapatmunka és a komfortzóna elhagyása volt. „A problémám nekem azzal van, hogy ezt miért nem tették meg mindenkivel.

Volt egy csomó olyan eset, mikor olyan zenét kaptak, ami nagyon illett hozzájuk" – hívta fel a figyelmet az igazságtalanságra Vállai Krisztián.

2. „A táborban eszembe jutott, hogy mi lenne, hogy ha már úgyis én írtam a Sia Cheap Thrills átdolgozást, akkor bevinném az elektromos gitárt, és akkor azon játszanék, miközben énekelek is. A szerkesztőknek erre az volt a válasza, hogy vagy egy hangszerrel ad elő valaki valamit elő, vagy zenei alappal és nincs hangszer. Aztán Dany egy seprűgitárral adta elő a számát, és ő ejtett ki. Mindenki levonhatja a megfelelő következtetést, hogy vajon akkor ez miért így történt" - számolt be egy másik igazságtalanságról Krisztián.

3.

Rengeteg olyan tényleg jó énekes és énekesnő volt, akit be sem mutattak és itt nem a válogatóról beszélek, hanem arról, aki továbbjutott,

példaként hozta Bella Mátét,

akiből nagyon keveset láthattak a nézők, pedig nagyon tehetségesnek tartja.

Az egy dolog, hogy én nem tudok így énekelni, de senki a mentorok közül nem tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.