Hollywood molesztálói: Bill Cosby, Stephen Collins és még sokan mások

molesztálás metoo Hollywood Bill Cosby Stephen Collins
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány tört ki Hollywoodban miután kiderült, hogy Harvey Weinstein évtizedeken keresztül molesztálta alkalmazottjait és a színésznőket. A színészek és filmstúdiók sorra szólalnak fel, és ítélik el a befolyásos producert, pedig nem ő az első. Többször is tört már ki botrány, és sokan mondták el, hogy valójában mi folyik Hollywoodban. A kiskorúak és kiszolgáltatott nők vagy férfiak kihasználása évtizedek óta probléma ebben az iparban, de akkor, amikor történik mindig becsukják a szemüket azok, akik tehetnének ellene. Íme, azok a Hollywoodban egykor népszerű emberek, akik már követtek el zaklatásokat.

Bill Cosby

A humoristát nagyjából 50 nő vádolja azzal, hogy molesztálta őket. Köztük vannak színésznők és civilek is. A nemi erőszak mellett pedofíliával is vádolják az egykor népszerű és befolyásos sztárt. Szerinte azonban mindenki hazudik.

Stephen Collins

Stephen Collins Forrás: AFP

A színészről kiderült, hogy évekkel ezelőtt több kislányt is molesztált, az erről szóló beszélgetést a volt felesége rögzítette. A színész később maga is beismerte, hogy undorító dolgokat tett, de ez nem jelent enyhülést az áldozatoknak. Főként úgy, hogy Stpehen Collins a Hetedik mennyországban évekig dolgozott együtt gyerekekkel...

Roman Polanski

Roman Polanski Forrás: AFP/Valery Hache

A francia származású filmrendező egy 13 éves színésznőnek készülő kislánnyal került szexuális kapcsolatba. Samantha Geimer az eset kiderülése után otthagyta az iskolát, és nem akart már színésznő lenni, Roman Polnask pedig folyton menekült a hatóságok elől. Nemrég pedig egy újabb kiskorú áldozata jelentkezett: Robinnal 1973-ban fajtalankodott a rendező, amikor a lány csak 16 éves volt.

Meg nem nevezett befolyásos producerek és rendezők

Gyerekkori molesztálások áldozatai: Corey Feldman és Corey Haim Forrás: Getty Images

Ki tudja, hányan vannak még? Corey Feldman, az egykor híres gyerekszínész olyan szörnyűségekről vallott korábban, amiket el sem tudunk képzelni. Állítása szerint a producerek és rendezők egymásnak passzolták kiskorú áldozataikat, akik között volt ő is, valamint barátja, Corey Haim. Utóbbit nemcsak molesztálták, 11 éves volt, amikor először megerőszakolta egy producer. Haim 2010-ben öngyilkos lett, soha nem tudta feldolgozni azt, ami vele történt. Mindenki tudta, hogy kettejüket molesztálják, de senki nem tett semmit. Nemcsak Corey Feldman állítja azt, hogy Hollywoodban a kiskorúak molesztálása szervezetten zajlik, Elijah Wood is is ezt nyilatkozta egy interjúban.Rengeteg producer, rendező vagy egyéb befolyásos ember lehet még Hollywoodban, aki sok ember életét tönkretette...

Rengeteg színésznőt zaklatott Harvey Weinstein: Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is kitálalt


Egyre több nő emeli fel a hangját a befolyásos hollywoodi filmmogul, Harvey Weinstein ellen, aki még mindig tagad. Pedig már Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is felvállalta a nagy nyilvánosság előtt, hogy molesztálta őket a férfi, ahogy Ashley Judd is beszámolt hasonló esetről, és rajtuk kívül még sokan mások. A színészek és közszereplők sorra határolódnak el a producertől, a felesége kidobta, a cégéből pedig kirúgták. A vádlók pedig egyre csak sorakoznak... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Felfüggesztették az Amazon Studio igazgatóját, Roy Price-t: tudott Harvey Weinstein molesztálásairólhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-felfuggesztettek-az-amazon-studio-igazgatojat-a-harvey-weinstein-botrany-miatt.htmlFelfüggesztették az Amazon Studio igazgatóját miután kiderült, ő tudott Harvey Weinstein szexuális zaklatásairól, de nem tett semmit. Közben őt is megvádolták zaklatással. TV + Sztárok--Feleségek Luxuskivitelben Köllő Babett férje nem akarta a szereplésthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-felesegek-luxuskivitelben-kollo-babett-ferje-nem-akarta-a-szereplest-a-realityben.htmlA harmadik epizódjánál jár a Feleségek luxuskivitelben című reality. Az Origó Köllő Babettel ismertségről, gazdagságról, gyereknevelésről és a kritikáról is beszélgetett. A színésznő elárulta, hogy amióta a képernyőn van, több színészi felkérést is kapott, és arról is beszélt, férje nem akarta, hogy vállalja a műsort. TV + Sztárok--Aradszky László pendrive-ot hordott a nyakában: orvosi leleteit tartotta rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20171013-aradszky-laszlo-pendriveot-hordott-a-nyakaban-orvosi-leleteit-tartotta-rajta.htmlAradszky László nagyon ügyelt arra, hogy minden szükséges információ nála, vele legyen. Ezért hordott egy pendrive-ot a nyakában, azon tárolt minden lényegeset. TV + Sztárok--Erős Antónia és férje 20 éves házasságot ünnepelnek: így festett menyasszonyi ruhájában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-eros-antonia-20-eve-ment-ferjhez-ilyen-volt-a-menyasszonyi-ruhajaban.html20 éves házassági évfordulót ünnepelt Erős Antónia és férje, habár nem terveztek nagy ajándékozást, a kisebb meglepetések nem maradtak el. A híradós megmutatta azt is, hogyan festett esküvői ruhájában 20 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Majka elárulta a választ az 50 milliós játszmában: ő és a TV2 is reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-majka-elarulta-a-valaszt-az-50-millios-jatszmaban-o-es-a-tv2-is-reagalt.htmlAz 50 milliós játszmában olyat láthattunk, mint még soha: Majka akaratlanul elárulta a választ az egyik kérdésre. Mikor erre rájött, kínjában a földön fetrengett, végül pedig másik kérdéskört kaptak a játékosok. Majka és a TV2 is megszólalt az esettel kapcsolatban. TV + SztárokOrigoPszichiátrián kezelik az X-Faktorból kiszállt énekest, Nagy Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20171013-pszichiatrian-kezelik-az-x-faktorbol-kiszallt-enekest-nagy-krisztiant.htmlSzerda délelőtt az RTL Klub sajtótájékoztatón közölte, feladta az X-Faktort Radics Gigi egyik mentoráltja, Krisztián. A fiú elmondta, miért szállt ki a versenyből, most pedig azt is elárulta, pszichiátrián kezelik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.