Király Viktor megmutatta a vérző száját: fotó

fotó jelmez Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor igen különleges dolgot mutatott a rajongóinak. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Király Viktor nemrég bevallotta: újból rátalált a szerelem. Azt külön kihansúlyozta, hogy nem csak egy futó kalandról van szó, ám arra is felhívta a figyelmet, hogy egyelőre nem szeretné beavatni részletesebben a külvilágot a magánéletébe.

Nem sokkal később azonban mutatott egy fotót a szerelméről, akit Anitának hívnak. Azt is elárulta, hogy milyen közegben ismerkedtek meg, és hogy a fiatal szépség hamar elrabolta a szívét.

Most pedig szintén egy fotóval hívta fel magára a figyelmet az énekes, ám ez most nem a szerelmi életéről szól. Az Instájára kiposztolt képen ugyanis Draculává maszkírozták, még vér is csorog a szája szélén.

Az eredmény egyszerre ijesztő és vicces. Az egyik kommentelő humorosan meg is jegyezte:

"Szépséged odalett."

Király Viktor telefonját ellopta két gyönyörű nő!

Király Viktor a Sztárban sztár kulisszái mögött beszélgetett, és elmesélte az egyik legemlékezetesebb nyári élményét is: kiderült, hogy kirabolta őt két gyönyörű nő! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.