Sorozatpárok, akik a való életben is szerelmesek lettek

Forrás: AFP -
sorozat sztárok szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony léteznek olyan szerelmek, amelyek először a filmvásznon történtek meg, de aztán életre keltek a való életben is. 

Kit Harington és Rose Lesli

A Trónok harca című sorozat második évadjának egyik legfontosabb momentuma, mikor Jon Snow és Ygritte egymásra talál. Ez a momentum nemcsak a tévéképernyőkön, hanem a valóságban is megtörtént. És ők azóta már nemcsak egy "egyszerű" szerelmes pár, hanem szeptember óta már el is jegyezték egymást.

Kit Harington egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy a forgatási helyszínek szépsége hozzáadott valami kis pluszt az egyébként is kibontakozó romantikához.

Rose Lesli és Kit Harington Forrás: Getty Images/Anthony Harvey

Josh Dallas és Ginnifer Goodwin

Ők a Once upon a time, vagyis az Egyszer volt, hol nem volt című fantasy sorozat felvételei során szerettek egymásba. És az már teljesen biztos, hogy valódi szerelem szövődött közöttük, ugyanis azóta már összeházasodtak, és két kisgyermek boldog szülei is.

Nem sok idejük maradt egyébként kiélvezni a friss házasok életét, hiszen 2016. áprilisban kimondták a boldogító igent, majd júniusban meg is született a kisfiuk.

Ginnifer Goodwin és Josh Dallas Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian

Caitriona Balfe és Sam Heughan

Az Outlander - Az idegen című sorozat két sztárja között szinte lehetetlen volt nem észrevenni a kémiát. Az egyébként házasokat alakító színészek pillanatok alatt egymásra hangolódtak, és szerencsére azóta is nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

A két sztár ennek ellenére állítja, hogy kettejük között egyszerű barátságról van szó, de a rajongók nem hisznek nekik. Biztosak abban, hogy egy párt alkotnak, és csak idő kérdése, hogy ez mikor fog kiderülni, ugyanis ami kettejük között van, az a napnál is világosabb.

Sam Heughan és Caitriona Balfe Forrás: AFP

Lea Michele és Cory Monteith

A két híresség a Glee - Sztárok leszünk! című sorozatnak köszönhetően került egymással közelebbi viszonyba, és egymásba is szerettek. 2012-ben már egy párt alkottak, imádták egymást és sok közös tervük volt a jövőre nézve.

Ám egy szörnyű tragédia egy csapásra megváltoztatott mindent: Cory ugyanis 2013-ban kábítószer-túladagolás miatt életét vesztette, ami természetesen Leát nagyon megviselte. Tavaly év végén már voltak arra utaló jelek, hogy a színésznő újra kezd visszatalálni önmagához.

Cory Monteith és Lea Michele Forrás: AFP

Tom Hardy és Charlotte Riley

A két híresség a Wuthering Heights - Üvöltő szelek című sorozatnak köszönhetik egymást. A forgatások alatt végig érezhető volt a kettőjük közt húzódó vonzalom, ám nem hagyták magukat: csak a közös munkálaton után egy évvel, 2014-ben jöttek össze.

Ráadásul titokban házasságot is kötöttek egy 18. századi kastélyban, 2015-ben pedig gyermekük is született.

Tom Hardy és Charlotte Riley Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.