Berki Krisztiánnál a karrier előbb van, mint a család

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
család karrier Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián értékrendje nem változott annak ellenére, hogy próbára tette magát Ázsiában. A kritikus hetek ellenére számára még mindig a karrierje az első, de ennek ellenére azért vallja, újjászületett a kalandozás hatására.

Berki Krisztián sok sztárral együtt vállalkozott arra az embert próbáló feladatra, hogy 1 dollárral a zsebében mindig elérje a következő úti célt Ázsiában. Mindenféle segítség nélkül, óriási hátizsákokkal próbáltak eljutni a sztárok egyik állomásról a másikra, hatalmas próbatétel volt ez nekik. Berki Krisztián sem tagadja, hogy ott újjászületett, ennek ellenére azért a fontossági sorrend mégsem változott a sztárnál. Ugyanúgy a Nati az első, de a karrier a család előtt áll.

Berki Krisztián nem változott Forrás: Facebook/Berki Kirsztián

"A fontossági sorrend nem változott, azóta is a gyermekem a legfontosabb. Ha születik az embernek egy gyermeke, normális esetben – nekem mondjuk másfél évembe telt onnantól kezdve háttérbe szorulnak az önös érdekek. A második legfontosabb természetesen én vagyok, és aki másképp vélekedik, az hazudik." - árulta el a Blikknek Berki hozzátéve, hogy a család nem előzheti meg a karriert. "

Persze nagyon hangzatos, meg divatos azt mondani, hogy a család az első.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.