Megcsalta terhes barátnőjét Cristiano Ronaldo, a szerető jelentkezett a nyilvánosság előtt

2017.11.14. 07:01

Bombaként robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo csodaszép barátnője máris életet adott közös kislányuknak. Ám azonban a jó hír után jött a feketeleves: a világklasszis állítólag megcsalta terhes kedvesét.

A huszonegy éves Natacha Rodrigues a közelmúltban állt a nyilvánosság elé, és elmesélte, milyen kalandba keveredett Ronaldoval. Bár egyetlen éjszakáról volt szó, a focista akkor már jó ideje újszülött kislánya édesanyjával élt együtt.

"El sem hittem, ami történik. Egyszercsak már sétáltam Ronaldo apartmanjába. A szívem dübörgött, de ő nagyon kedves volt és édes. Azt mondta érezzem magam otthon. Levetettem a cipőmet, ittam egy kis dzsúzt, majd leültem mellé. Arról beszélgettünk, honnan származom és mesélt a lakásáról is." - kezdte mondandóját a lány, Natacha Rodrigues.

Natacha Rodrigues, Ronaldo szeretőjeForrás: Instagram

"Tudtam, hogy barátnője van, de barátok lettünk, erős bizalom alakult ki közöttünk. Az együtt töltött éjszakánk különleges volt, aztán azt mondtam neki, megyek egy portugál valóságshowba, de arra kért, ne tegyem. Ezek után letiltott, megszakított minden kapcsolatot. Azt hiszem, csak szexre kellettem" - mesélte a szerető, írta meg a The Sun.

Cristiano Ronaldomegcsalásnyilvánosságszerető