Hivatalos közleményt adott ki Vilmos herceg és Katalin Harry eljegyzéséről

Forrás: BELGA/AFP/Pool Melanie Wenger -
közlemény eljegyzés Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett végre az a pillanat, amire sokan régóta vártak, vagyis Harry herceg megkérte Meghan Markle kezét. A hivatalos bejelentés után Vilmos és Katalin is reagáltak a hírre, íme, a véleményük.

Vilmos herceg tegnap végre bejelentette hivatalosan, hogy eljegyezte Meghan Markle-t. A hír senkit nem ért igazi meglepetésként, hiszen már napok óta arról suttogtak, hogy hamarosan nyilvánosság elé állnak, és így is lett. A szerelmespár hivatalos közleményben osztotta meg az emberekkel az örömhírt, amiből arra is fény derült, hogy az eljegyzés bizony csaknem egy hónapja megtörtént. A következő nagy esemény az esküvő lesz, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a lánykérésről Katalinnak és Vilmosnak is van véleménye, amit szintén közleményben adtak hírül.

Katalin és Vilmos izgatottak az eljegyzés miatt Forrás: BELGA/AFP/Pool Melanie Wenger

"Nagyon izgatottak vagyunk Harry és Meghan miatt. Csodálatos, hogy megismerhettük Meghant, és az is, hogy láthatjuk, mennyire boldog ő és Harry együtt" - írták a Kensington-palota hivatalos Twitter-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.