koszorúslány Eugénia hercegnő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne arra, hogy Kate Middletone koszorúslánya, a testvére Pippa volt. A kérdés most az, hogy ki lehet az amerikai színésznő, Meghan Markle koszoróslánya, amikor hozzámegy Harry herceghez. Megmutatjuk a legesélyesebb személyt!

Az szinte kizárt, hogy Meghan Markle családjából kerüljön ki az illető, ahogyan arra is kevés az esély, hogy az a lakberendező hölgy fogja majd a fátylát, akivel kétéves kora óta voltak barátnők. Harry herceg menyasszonyáról ugyanis, nem túl szépeket mesélt féltestvére, Samantha Grant. A nő szerint Meghan egy szociálisan felkapaszkodó nőszemély. Legjobb barátnőjével pedig azután romlott meg a kapcsolata, hogy elvált első férjétől, és hanyagolni kezdte korábbi barátait.

Meghan Markle és Harry herceg december 1-én Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

Az már az első közös interjúból is kiderült, hogy Katalin hercegné nagyon sokat segít Harry kedvesének, és elég jó kapcsolatot is ápolnak. Ám elég valószínűtlen, hogy egy hónappal a szülés után, Katalin hercegné koszorúslánynak állna. A legesélyesebb ember a feladatra, Harry herceg unokatestvére, Eugénia yorki hercegnő. András herceg lánya, szintén a Kensington palotában lakik. Lakrésze Harry hercegével szomszédos. Ők ketten bizalmas kapcsolatot ápolnak, és Eugénia, amiben tudja, segíti unokatestvére választottját.

Eugénia hercegnő, Harry herceg és Beatrix hercegnő a Buckingham palota erkélyén Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Dan Kitwood

De valószínűleg ott lesz a koszorúslányok között, a hároméves Sarolta hercegnő is, valamint Anna hercegnő unokája, Mia Tindall is.

II. Erzsébet két dédunokája: Sarolta hercegnő és Mia Tindall Forrás: Getty Images és Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.