A Viszkis nem kertelt: beszólt a gazdagoknak

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Ázsia Expressz Ambrus Attila Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisebb vita bontakozott ki Berki Krisztián és Ambrus Attila között az Ázsia Expressz című műsorban: a téma nem volt más, mint a gazdag és a szegény emberek.

„A gazdag emberek kedvesebbek, mint a szegények?" - kérdezte a Viszkis, azaz Ambrus Attila utastársait. Berki Krisztián erre azt felelte, ő bizony rengeteg, nagyon gazdag, rendes embert ismert. A Viszkis ezen meglepődött és elmondta, neki más a tapasztalata.

„Hát, én azért annyira nem. Egy-kettőt ismerek, de alapjában véve eléggé maguknak valók. A gazdag csak a saját közegével hajlandó kommunikálni, úgy van vele, hátha több pénzt tud abból is kihozni. Krisztián, én megtapasztaltam. A gazdag ember a hasznot nézi mindenben. Azért haverkodik veled, mert esetleg több lóvét vagy kapcsolatrendszert akar kiépíteni" – mondta a műsorban Ambrus Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.