Fürdőkádban pancsol Istenes Bence és cuki kisfia - Fotó

fotó Csobot Adél Istenes Bence Nátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően aranyos fotót töltött fel Instagram oldalára Istenes Bence. A műsorvezető épp kisfiával, Nátánnal pancsol a fürdőkádban.

Istenes Bence rettentő büszke tündéri gyermekére, az immár másfél éves Nátánra, ami nem is csoda, a kisfiútól mi is csak olvadozunk. A műsorvezető ezúttal is kiakasztotta a cukiságmérőt, a kádból posztolt: a kisfiú fürdés közben épp egy nagy adag habot nyom édesapja arcára.

Csobot Adél kedvese egyébként nemrég vlogot indított, amelyben arról mesél, hogyan is élte meg azt, hogy édesapa lett, és milyen érzés egy kisfiúról gondoskodni.

Hódi Pamela interjút adott a Natikáról készült videóról, és Berki új barátnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-hodi-pamela-interjut-adott-a-natikarol-keszult-videorol-es-berki-uj-baratnojerol.htmlHódi Pamela még mindig nagyon ki van akadva Berki Krisztiánra, amiért az a közös gyerekükről egy Natikát kompromittáló videót tett közzé a közösségi oldalán. Pamela szerint ezt nem teheti meg egy felnőtt, hiszen az a felvétel mindig visszakereshető lesz. A sztármama Berki Krisztián új barátnőjéről is mesélt. TV + SztárokOrigoKómába esett a brit tehetségkutató sztárja, Darius Campbellhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-komaba-esett-a-brit-tehetsegkutato-sztarja-darius-campbell.htmlA Temze vizéből ivott, majd kómába esett az egyik brit tehetségkutató énekese, Darius Campbell. A sztár most először mesélt az estről. TV + SztárokOrigoNagyon megható: sosem látott videón a 37 évesen elhunyt Fábián Julihttp://www.life.hu/sztarok/20171218-sosem-latott-videon-a-37-evesen-elhunyt-fabian-juli.htmlA 37 évesen elhunty Fábián Juli rajongója a Youtube-on tett közzé egy videót az énekesnőről. A felvételnek nagyon szép történetet van.TV + Sztárok--Cindy Crawford lánya Patsy Palmer színésznő fiával randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20171218-cindy-crawford-lanya-patsy-palmer-szineszno-fiaval-jar.htmlA legendás szupermodell 16 éves lánya bepasizott, és természetesen nem akárkit választott magának: egy színésznő fiával randizik. TV + Sztárok--Férjhez megy Veres Mónika, jövőre mondhatja ki a boldogító igenthttp://www.life.hu/sztarok/20171218-ferjhez-megy-veres-monika-jovore-mondhatja-ki-a-boldogito-igent.htmlZajlik az élet Veres Mónika, azaz Nika körül: szerepel a Queen-musicalben és jövőre férjhez megy. TV + Sztárok--Milliókat keresett Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20171218-milliokat-keresett-hosszu-katinka-az-europa-bajnoksagon.html6 aranyérmet szerzett Hosszú Katinka a koppenhágai rövidpályás úszó Eb-n, ezzel pedig a torna második legjobbja lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.