Nem bírt a könnyeivel, tévéműsorban fakadt sírva Hódi Pamela - Videó

Hódi Pamela megható vallomás Micsoda nő! sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévéműsorban hatódott meg Hódi Pamela, aki azt az egyszerűnek tűnő feladatot kapta, hogy hívja fel édesanyját telefonon és mondja el neki, hogy szereti.

Hódi Pamela, aki saját bevallása szerint is egy nagyon nehéz időszakon van túl, Várkonyi Andrea műsorában, a Micsoda Nők!-ben vendégeskedett, ahol elárulta, mennyire nehéz kimondania valakinek azt, hogy „szeretlek". Mint kiderült, hiába szereti nagyon az édesanyját, még neki sem szokta megvallani érzéseit. Ekkor arra kérték a vendégek, hogy fogja meg a telefonját, hívja fel őt és tegye meg azt, amit már régen meg kellett volna tennie.

Pamela így is tett, és miután kimondta azt a bizonyos szót, elöntötték az érzések és elsírta magát. Nem sokkal később elárulta, a kislánya az egyetlen, akinek ki szokta mondani ezt a szót.

Jó érzés nagyon, hogy elmondtam neki. És tudtam, hogy ő mindig vágyott erre. Amikor mentem dolgozni, megölelgetett, és én ezeket az öleléseket sem tudom lereagálni... Tudom, hogy szüksége van rá, hogy kimutassam, hogy szeretem. De valamiért csak Natinak szoktam kimutatni és kimondani." - mesélte Hódi Pamela a könnyeit törölgetve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.