Feleségül vette szerelmét a híres színésznő, Ellen Page

Forrás: Thinkstock -
színésznő házasság Ellen Page leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges hírt tett közzé nemrég az Instagram oldalán Ellen Page, színésznő: feleségül vette a szerelmét. 

Az Oscar és Golden Globe-díjra is jelölt kanadai színésznő már néhány éve felvállalta a nemi hovatartozását, és 2015-ben az akkori kedvesével nyilvánosság elé is álltak. Ellen akkor azt is elárulta, hogy számára nagyon sokat jelent, ha foghatja a szerelme kezét a vörös szőnyegen.

Azóta azonban már szakított a szőke barátnőjével, és megismerkedett Emma Porter koreográfussal, akit a közel múltban feleségül is vett. A hírről a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongókat, egy teljesen egyértelmű, de mégis nagyon dikszrét fotóval:

Can’t believe I get to call this extraordinary woman my wife. @emmaportner

@ ellenpage által megosztott bejegyzés,

Az Eredet és az X-men sztárja romantikus posztot írt a fotó mellé: "Nem is hiszem el, hogy ezt a csodás nőt már a feleségemként szólíthatom"

Esküvőszervező honlap készült leszbikus pároknak

Az esküvő minden pár életében fontos, de főként a nők vetik bele magukat gőzerővel a szervezésbe. Egy leszbikus pár esetében viszont minden másként van, ezért alakult meg az őket segítő honlap: itt mindent megtalálnak a nagy nappal kapcsolatban, és még képeket is nézegethetnek más szerelmesek hitvesi csókjáról. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.