2 év börtönre ítélték Szilágyi István, azaz Lópici Gáspár fiát

Forrás: RTL Klub -
szilágyi istván büntetés börtön testi sértés Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két év börtönre ítélték Szilágyi István fiát, de a büntetlen előélete miatt három évre felfüggesztették.

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly nyáron Szilágyi Istvánt súlyosan megverte a fia. Az ország Lópici Gáspárja még utólag is védte a fiát, de a szomszédok elárulták, hogy a hír sajnos igaz, ráadásul nem először történik meg. Többször is hallották már a kiáltózó idős embert, és olyan is akadt, aki a saját szemével látta a bűncselekményt.

Szilágyi István ma már haza is mehetett, az édesanyjával távozott a bíróságról Forrás: RTL Klub

Mint kiderült, a férfi ittas állapotban emelt kezet az apjára, ezt István felesége vallotta be. Az idős művész kórházba került, mert három bordája is eltörött. Rengeteg gyógyszert kapott, a felépülése pedig hosszú hetekig tartott.

A színész fiát letartóztatták, majd bíróság elé állították. Most pedig az ítélet is megszületett: 2 év börtönt kapott, de a büntetlen előélete miatt 3 évre felfüggesztették. - írta meg a Blikk.

Gubás Gabi kapcsolatáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180115-gubas-gabi-kapcsolatarol-vallott.htmlA Válótársak Zsófija, Gubás Gabi három kategóriára osztja a párkapcsolatokat. Szerinte a párok vagy elvesznek egymásból, vagy semmit sem tesznek hozzá a másikhoz, vagy pedig a legszerencsésebb helyzetben viszont többnek érezhetjük magunkat a partnerünk által. A Life.hu riporterének elárulta a színésznő, hogy ő és a párja melyik kategóriába tartoznak.TV + Sztárok--Reese Witherspoon elárulta, miért beszélt a zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-reese-witherspoon-elarulta-miert-beszelt-a-zaklatasarol.htmlReese Witherspoon is zaklatás áldozata volt: 16 évesen egy rendező molesztálta. Sokáig ő is hallgatott a történtekről, most pedig azt árulta el, hogy végül miért törte meg a csendet. TV + Sztárok--Ilyés Jenifer fog szerepelni Tóth Andi helyett http://www.life.hu/sztarok/20180115-toth-andi-helyett-ilyes-jenifer-fog-szerepelni.htmlVáraltan döntésre szánta el magát Pintér Tibor: a Tóth Andinak felkínált szerepet inkább Ilyés Jenifernek adta. TV + Sztárok--Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője hatalmas feszültséget okozott a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-a-kiralyi-csaladban-harry-herceg-eskuvoje-hatalmas-feszultseget-okozott.htmlFontos eseményre készülnek a királyi családban: Harry esküvőjére: néhány hónap múlva elveszi a herceg álmai asszonyát. A ceremónia tervezése gőzerővel zajlik, a folyamat azonban máris feszültségeket váltott ki a királyi családban. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.